CND™ SHELLAC™ BRAND, DE ENIGE ÉCHTE 14+ DAY NAIL COLOR!

Het populairste product van CND™ is CND SHELLAC™ brand 14+ day nail color. Tot wel drie weken lang prachtige gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND™ producten dat de natuurlijke nagel niet wordt beschadigd. Er wordt dus niet gebuft op de natuurlijke nagel en CND™ SHELLAC™ wordt er ook niet vanaf gesoakt of gevijld. Hierdoor is CND™ SHELLAC™ geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish tot wel 3 weken lang. CND™ SHELLAC™ is dan ook geen 'gelpolish' of 'gellak' zoals dit vaak wordt genoemd in de volksmond, CND™ SHELLAC™ is een polish die wordt aangebracht als een nagellak maar slijtvast is als een gel. Echter, bevatCND™ SHELLAC™ geen gel en het is dan ook een polish in plaats van een gel!

Kies uit onze basis gezichtsbehandeling of luxe gezichtsbehandeling en laat jezelf helemaal tot rust komen. Na de behandeling zul je er weer energiek en stralend uitzien. Wij maken enkel gebruik van producten van hoge kwaliteit om het beste resultaat te behalen. Kom naar onze salon in Zaandam en ervaar het zelf!

more

Laat je wimpers en/of wenkbrauwen verzorgen voor een sprekend gezicht. Goed verzorgde wenkbrauwen omlijsten de ogen en mooie wimpers zorgen voor een fitte uitstraling. Maak een afspraak bij onze salon en je bent verzekerd van een goede uitstraling!

more

Geef je handen en voeten de verzorging die zij verdienen! Wij bieden gewone lak en shellac voor verzorgde of feestelijke nagels. Wil je verzorgde handen en voeten deze zomer? Maak dan een afspraak bij onze salon in Zaandam.

more